09 [MAI 19] MONDEN Buzau
Joi, 09 mai 2019

40 de ani de AZUR

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1607 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Trupa AZUR bucură inimile românilor de 40 ani. Muzica lor s-a auzit la mii de petreceri, iar sute de mii de români au petrecut, de-a lungul celor 40 de ani, pe muzica trupei înființată de Nelu Vlad. 

Melodiile “Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi în anii aceștia, după atâta timp de la lansare.

Am susținut aproape 4.000 de concerte, n-am dormit 13 ani, mi-am crescut copiii prin muzică, mi-am îngrijit părinții prin muzică, mi-am asigurat finalul vieții prin muzică, dar am plâns pentru momentele grele ale trupei Azur!”, a spus Nelu Vlad.

În stație la Lizeanu este piesa de heavy-rotation care rulează la cel mai popular radio, Focus Fm. Trupa râmâne poate cea mai bună din industria românească. Dupa 40 de ani, băieții sunt neobosiți si sezonul care tocmai a început e plin de spectacolele, cu show 100%.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU