07 [MAR 15] CULTURA Buzau
Sâmbătă, 07 martie 2015

Trupa „Jasp” a primit botezul publicului

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
15 voturi 2667 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Vineri seară în Cafeneaua Artiştilor, a primit botezul publicului, „Jasp”, cea mai nouă trupă buzoiană. 

Lansarea s-a bucurat de prezenţa unui public numeros, format din iubitori de muzică de calitate, printre care s-au aflat şi profesionişti în domeniu, precum Edi Antochi, sau profesorul George Stănescu. S-au cîntat piese consacrate, cover-uri din anii 70-90. Spectacolul, pe care membrii trupei l-a denumit „Repetiţie cu public” a reuşit să îi convingă pe toţi cei prezenţi, drept pentru care la final s-a cerut „bis” de mai multe ori.  

„Am văzut oameni fericiţi, am primit şi critici din partea colegilor de breaslă şi le mulţumesc pentru asta. Pentru noi, această „Repetiţie cu public”, a fost botezul, asta constituie o temelie pentru ceea ce avem de făcut în continuare. Avem în lucru compoziţii proprii cu care pregătim un concert. Le mulţumesc celor care au venit să ne vadă, mulţumesc colegilor mei de trupă, mulţumesc echipei de sunet şi imagine”, a declarat după spectacol Doru Constantinescu, membru şi promotor al trupei Jasp. 

Trupa este formată din Petrică Ipatie, toboșar (ex Blue motors), Dan Postolache – clape, Dumitru Iancu – chitarist, Andreea Nicoleta Pavel – voce, Cătălina Suditu-voce, Cătălin Andrei-voce, Doru Constantinescu-chitară bass, alături de care se află Gabriel Lacatuș, sunetist şi Cătălin Oancea şi Cristian Dinu,imagine. În această formulă, Jasp , urmează să apară iar în faţa publicului, cu piese proprii.Etichete: botezul |  primit |  publicului |  Trupa
Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 9   -3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU