Curs valutar:
4.6605
4.1120
12 decembrie 2018 Ultimul update: 09:26


06 [MAR 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 06 martie 2018

Perchezitii la magazinele de piese auto contrafacute

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
2 voturi 1836 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Au fost percheziții dimineață, în mai multe județe ale țării, printre care și Buzăul, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu piese auto. Cinci magazine din orașul Buzău și Berca au fost percheziționate. Infracțiunile din dosar încep în 2015 și se referă la neînregistrarea în actele contabile a comerțului cu piese auto contrafăcute. În total, au avur loc 89 de percheziții iar actiunea a fost coordonata de politistii din judetul Arges Intr-un comunicat de presa emis de Inspectoratul General de Politie se arata ca:La data de 6 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 89 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din Argeș, Mureș, Buzău, Caraș-Severin, Timiș, Alba, Constanța,  Mehedinți,  Neamț, Covasna, Cluj, Brașov, Harghita, Arad, Bihor, Vâlcea, Gorj, Olt, Dolj, Prahova, Maramureș, Ilfov, Galați și municipiul București.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări au reieșit indicii că, din mai 2015 și până în prezent, reprezentanții legali ai unei societăți comerciale cu profil de activitate comerț cu piese auto ar fi omis în tot sau în parte să evidențieze în actele contabile ori în alte documente legale operaţiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate.

La acțiune participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție ale județelor Mureș, Buzău, Caraș-Severin, Timiș, Alba, Constanța,  Mehedinți, Neamț, Covasna, Cluj, Brașov, Harghita, Arad, Bihor, Vâlcea, Gorj, Olt, Dolj, Prahova, Maramureș, Ilfov, Galați și DGPMB și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.Etichete: buzau |  contrafacute |  percezitii |  politie
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

10 dec 2018 [22:17]  PUBLICITATE BUZAU

(P) Primăria Municipiului Buzău - ANUNŢ PUBLIC nr. 37204 / 10.12.2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU[...]
254 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:13]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr.359 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
145 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU