19 [SEP 19] ACTUALITATE
Joi, 19 septembrie 2019

Buzoieni, loviți de TIR pe banda de urgență. Au murit pe loc

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2843 vizualizari 0 comentarii


Accident cumplit la Hunedoara în care doi buzoieni au căzut victime. Cei doi au murit după ce au fost izbiți violent de un TIR în timp ce se aflau pe banda de urgență a Autostrăzii A1 Lugoj-Deva.


Tragedia s-a produs în momentul în care cei doi buzoieni s-au oprit cu maşinile pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Lugoj-Deva pentru a repara o defecţiune la unul dintre autoturisme. Când încercau să remedieze defecțiunea, buzoienii au fost izbiți de un TIR care rula cu viteză pe autostrada,pe sensul Ilia - Deva. În urma accidentului, cei doi bărbaţi din județul Buzău au decedat.
"Din primele cercetări, un conducător de autotren, care circula pe banda întâi, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto (ambii din judeţul Buzău), au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa. Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.
Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta alte autoturisme pe o platformă. Este posibil ca cei doi buzoieni să se fi întors din străinătate cu un transport de mașini în momentul în care unul dintre vehiculele tractoare să se fi defectat. Cei doi au oprit să remedieze defecțiunea, manevră care, din păcate, le-a fost fatală.  


Etichete: banda |  buzoieni |  loviți |  morți |  urgență
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU