05 [MAI 14] ACTUALITATE Vrancea
Luni, 05 mai 2014

Străzile din Focșani continuă să fie adevărate capcane pentru oameni.

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1749 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Străzile din Focșani continuă să fie adevărate capcane pentru oameni.

Lucrările de modernizare din municipiu par să nu se mai termine, iar Focșaniul e de mai multă vreme un imens șantier. Mai grav e că în multe situații lucrările nu sunt semnalizate, iar gropile ori gurile de canal neacoperite pot fi un adevărat pericol.


A demonstrat-o cazul unei fetițe, care a tras o spaimă soră cu moartea după ce a căzut într-un canal, care nu avea gura acoperită. 


S-a întâmplat în cartierul Tineretului, într-o clipă de neatenţie a fetiţei, care ieşise afară la joacă. Marele ei noroc a fost că nu s-a rănit când a căzut, iar toată scena a fost văzută de vecini, care au sărit imediat în ajutorul copilei. În zonă este în construcție o spălătorie auto, iar terenul pe care se ridică aceasta a fost concesionat de investitor, care îl administrează. El era cel care trebuia să ia măsuri și să astupe gurile de canal, ori măcar să le semnalizeze. Abia după ce a căzut fata au fost luate măsuri, iar zona a fost împrejmuită.


La fel s-a întâmplat și în toamnă, când a fost nevoie ca un om să moară pentru ca autoritățile de ia măsuri și să semnalizeze șantierele în lucru. 


La sfârșitul lunii octombrie, un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă, săpată pentru înlocuirea unor conducte, și care nu era semnalizată. Omul s-a stins după ce a zăcut în groapă o noapte întreagă. Etichete: capcane |  Focsani |  gropi |  nesemnalizate |  strazi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU