BREAKING NEWS Vrancea
15h 51' ACTUALITATE Vrancea
Marţi, 10 iunie 2014

Alertă cu bombă în Focșani! VIDEO

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1755 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
UPDATE [15:51] 10 IUN 2014 ›

Geanta suspectă descoperită în curtea sinagogii evreieşti din Focşani a fost ridicată de specialişti şi transportată la un poligon special amenajat, pentru a fi detonată. Pirotehniştii au cercetat întreaga zonă şi au testat geanta. În urma testelor a rezultat că aceasta nu conţinea o bombă cu ceas. Geanta suspectă va fi transportată însă într-un poligon special pentru a fi distrusă.

 

Intervenţia a avut loc după o sesizare venită de la liderul comunităţii evreieşti, care a descoperit o geantă diplomat în curtea sinagogii. El a văzut geanta încă de ieri după-amiază, dar într-o primă fază nu i s-a părut nimic suspect. Dimineaţă însă, când a văzut că geanta era în acelaşi loc, liderul comunităţii evreieşti s-a speriat şi a alertat autorităţile.


Echipa SRI, dar şi echipaje de la ambulanţă, poliţie şi jandarmerie au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au izolat perimetrul.


În zonă s-au adunat mai mulţi curioşi, iar oamenii din blocurile vecine au ieşit din case, ca să vadă ce se întâmplă. Cu toţii au fost ţinuţi însă departe de sinagogă în timpul intervenţiei, astfel încât vieţile să nu le fie puse în pericol, în cazul în care s-ar fi produs o deflagraţie.

 

 

 

 

 

 Alertă cu bombă în Focșani!

O geantă suspectă a fost descoperită în urmă cu foarte puțin timp în curtea sinagogii evreiești din municipiul Focşani.

 


 Reprezentanții Serviciului Român de Informații intervin într-o misiune de urgență, declanșată în urma descoperirii genţii suspecte în curtea sinagogii.


Întreaga zonă a fost izolată, iar echipajul de la SRI caută acum să vadă dacă geanta reprezintă sau nu un pericol. Echipaje de la ambulanță, poliție și jandarmerie sunt de asemenea prezente la fața locului, pregătite să intervină în orice moment.


Liderul comunității evreiești din Vrancea, Mircea Rond este cel care a descoperit geanta suspectă în curtea sinagogii și care a alertat autoritățile.


Vom reveni cu amănunte!

 

 Etichete: bomba |  Focsani |  geanta |  sinagoga |  alerta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU