10 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 10 noiembrie 2019

Tensiune la USR Plus Buzău VIDEO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3150 vizualizari 0 comentarii

Tensiune la sediul USR Plus Buzău, duminică noapte, după închiderea urnelor. Cum rezultatele exit-poll-urilor îl poziționează pe candidatul USR, Dan Barna, pe poziția a treia, în sediul filialei județene a acestui partid, lucrurile sunt extrem de încordate. De altfel, atât liderul USR cât liderul Plus au declarat duminică seară că cel mai bine e să așteptăm rezultatele finale.
”A fost o zi lungă. Avem emoții, e nesiguranță foarte mare, pentru că nu avem rezultatul final. Orice e posibil. În Diaspora nu s-a terminat, mai sunt urnele mobile, mai e votul din urban de la ora 18.00 până la ora 21.00, pentru că exit poll-urile se fac până la ora 18.00.  Rezultatul poate fi răsturnat. A fost totul ok azi. O mobilizare relativ  bună, fără incidente majore, ne bucurăm că intrăm într-o normalitate”, a declarat Aurel Simion, președinte USR filiala Buzau.  
Mihai Moraru, presedinte Plus Buzău, s-a arătat rezervat în declarații, spunând doar că cel mai bine e să așteptăm rezultatele finale: ” Jocul e deschis încă. Cel mai sigur e dimineață, atunci vedem cine intră in turul doi. Acum e greu de spus Avem votul din diaspora, votul din urban de la 6 la 9.  ”.

Etichete: Buzău |  Tensiune |  VIDEO
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU