12 [OCT 19] ACTUALITATE
Sâmbătă, 12 octombrie 2019

O mamă și trei copii au rămas fără casă, după un incendiu devastator, la Breaza VIDEO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 4750 vizualizari 0 comentarii

O adevărată nenorocire s-a abătut asupra unei femei care-și crește singură copiii. Locuința în care stăteau mama și cei trei copii ai săi a fost mistuită de un incendiu care a izbucnit sâmbătă dimineață.


Pompierii au fost sesizați în jurul orei 9.00 că la Breaza arde o casă din temelii. O mașină și o ambulanță au pornit spre locul incendiului de la stația Pietroasele iar o altă autospecială de stingere incendii a fost mobilizată de la Buzău.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul  cuprinsese toată gospodăria, pe o suprafață de 150 de metri pătrați.

Misiunea de stingere a flăcărilor a decurs anevoios pentru că în zonă nu e apă iar autospecialele au făcut naveta pentru a se alimenta.

Flăcările care au izbucnit din cauza unui scurtcircuit au fost stinse după circa 3 ore și jumătate, însă în urmă nu a rămas mai nimic.

Mama și cei trei copii ai săi minori au rămas, după dezastrul de sâmbătă, fără acoperiș deasupra capului. Cei patru locuiesc acum la o vecină.

Asociația ”Împreună pentru buzoieni” a demarat deja o campanie pentru a-i ajuta pe cei patru, care acum în prag de iarnă, au rămas casă.

Cei care vor să ajute familia lovită de necaz pot afla detalii pe pagina de facebook a asociației ”Împreună pentru buzoieni”.Etichete: copii |  devastator |  incendiu |  rămas
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU