11 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 11 noiembrie 2019

Haos la BEJ unde au fost depuse procesele verbale ale votului din 10 noiembrie

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3076 vizualizari 0 comentarii

Îmbulzeală la depunerea sacilor cu buletine de vot, la sediul Biroului Electoral Județean. Peste o mie de persoane s-au înghesuit pe ușile sălii din Consiliul Județean, acolo unde trebuie lăsate buletinele de vot, spre numărare.
Pentru a scăpa probabil, cât mai repede de sarcina buletinelor de vot, reprezentanții secțiilor de votare din tot județul, s-au înghesuit, creând o busculadă din care unii au ieșit șifonați de-a dreptul.
Unei persoane din mulțime I s-a făcut rău în aglomerația de nedescris și a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD. De asemenea, judecătorul Aurel Pușcă, președintele BEJ Buzău, a intervenit la un moment dat, trasându-I unui jandarm sarcina de a scoate din mulțime o femeie gravidă și de a o lăsa să intre pe o altă ușă, unde nu era aglomerație.
La ora postării acestei știri, membrii secțiilor de votare așteaptă să ia un bon de ordine de la cele două persoane care au acest lucru în sarcină, pentru ca mai apoi să predea  procesele verbale de constatare a rezultatelor de pe fiecare secție din județ.
Etichete: buletinele |  depunerea |  sacilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU