10 [OCT 19] ACTUALITATE
Joi, 10 octombrie 2019

Ciolacu după căderea Guvernului:”E nevoie de reformă internă”

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2616 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Căderea Guvernului Dăncilă atrage reacții și din teritoriu. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a scris pe facebook după votul care a dus la căderea Guvernului că pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să revigoreze partidul și să-l readucă în prefereințelșe electoratului pentru a  câștiga alegerile viitoare. Nu mai e timp de sondaje, trebuie să trecem la acțiune, este mesajul liderului PSD Buzău după ce Parlamentul a decis retragerea sprijinului pentru Guvernul Dăncilă.   

”Astăzi, cu largul sprijin al foștilor noștri colegi de la PSD care au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban și Barna, moțiunea de cenzură a trecut. Aștept ca președintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament și vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece.

Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câștigăm viitoarele alegeri locale și parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje și alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACȚIUNE!”, a scris pe facebook președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Etichete: Ciolacu |  căderea |  Guvernului |  internă |  nevoie |  reformă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU