14 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 14 februarie 2020

Ce se întâmplă cu semafoarele din Buzău !

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 2745 vizualizari 0 comentarii
Foto: facebook Ionuț Apostu

Autoritățile buzoiene s-au gândit să marcheze într-un mod de-a dreptul inedit zilele dedicate iubirii. Astfel, începând de vineri, la Buzău, culoarea roșie a semafoarelor din municipiu, va lumina sub formă de inimioare. Pentru acest lucru, a fost montat, între lentila semaforului și carcasă, un carton sub formă de inimioară. Astfel, începând de vineri, 14 februarie,  semafoarele din municipiu  aduc vestea că suntem în luna iubirii.  Simbolurile iubirii vor rămâne la semafoare până pe 8 martie, pentru a marca astfel Valentine’s Day, Dragobetele, dar și începutul primăverii. 
”Astăzi începe o frumoasă perioadă dedicată iubirii, frumosului, eleganței....într-un cuvânt dedicată femeilor! Municipalitatea, la fel ca în anii trecuți, dorește să transmită un îndemn spre bunătate, dragoste și înțelegere prin acele inimioare ce întâmpină pietonii și conducătorii auto la aproape toate semafoarele din oraș. O modalitate inedită pentru a ne arăta aprecierea pentru toate buzoiencele și nu numai!”!, a scris pe contul său de facebook viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu. 
Inițiativa municipalității a stârnit reacții diverse: unii buzoieni au scris pe rețelele de socializare că semafoarele -inimioară i-au făcut să zâmbească dimineață, alții însă au criticat gestul, spunând că în oraș trebuie făcute multe alte lucruri, pentru confortul și siguranța cetățenilor. 
”Superbă inițiativa, am observat de dimineață, m-a făcut să zâmbesc. Câinii lasă, ursul merge”, a scris un internaut. 
”Păi, noi de semafoare cu inimioară avem nevoie? Vrem străzi bune în oraș ca să nu ne mai stricăm mașinile”, a scris o tânără care a primit imediat și un mesaj de la viceprimarul Apostu: ”ne apropiem de 200 de străzi asfaltate din 2016. Nu spun că e mult sau puțin, doar vă recomand să mai lăsați încrâncenarea și să vă bucurați de oraș, de oamenii lui, iar dacă reușim să fim mai iubitori unii cu alții, vom fi mai buni de asemena! Pentru asta sunt inimioarele la semafor!”Etichete: întâmplă |  Buzău |  semafoarele
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU