22 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 22 august 2019

VIDEO Primele imagini cu criminalul de la Săpoca

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 4079 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Autorul atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, în urma căruia 5 oameni au murit și alți 8 au fost răniți, a fost scos din unitatea medicală, unde se află sub pază, și dus, în această după-amaiză, la Serviciul de Medicină Legală. Este prima oară când Nicolae Lungu apare în fața medicilor legiști, cei care trebuie să stabilească dacă el a avut discernământ în momentul săvârșirii faptelor.

Criminalul de la Săpoca a fost adus sub escortă și este însoțit de lucrători ai Serviciul de Acțiuni Speciale, în fața celor care îl evaluează. Expertiza va fi realizată de specialiști din domeniul medicinei legale, psihiatriei și psihologi, iar concluziile nu vor fi imediate.

Surse apropiate anchetei spun că există inclusiv o solicitare pentru expertiză toxicologică, formulată în această cauză și aprobată de procurorul de caz. Lui Nicolae Lungu îi vor fi prelevate probe de sânge pe baza cărora se va stabili dacă i-a fost administrat tratamentul recomandat de medic și ce substanțe au ajuns în organismul său. Analizele de sânge pot oferi și alte răspunsuri importante în expertizarea bărbatului.

 Nicolae Lungu este un bărbat de 38 de ani din Săgeata care fusese internat pentru tratarea etilismului cronic. El ajunsese la Spitalul de Neuropsihiatrie Săoca, joi seara, și s-a aflat într-un salon cu supraveghere până vineri. Ulterior, el a fost mutat într-un salon cu mai mulți pacienți. Duminică dimineața, bărbatul și-a atacat colegii de salon și, apoi, pacientele dintr-un salon învecinat. Lovindu-i cu furie cu un stativ din fier folosit pentru perfuzii.Etichete:  |  Nicolae Lungu |  Sapoca |  criminal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU