01 [APR 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 01 aprilie 2016

Vicele Dunel, la prima reuşită familială în Palatul Comunal

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1249 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Viceprimarul Alexandru Dunel a obţinut prima reu­şită în plan familial, de cînd are calitatea de ales în Palatul Comunal.     
Ginerele său, Sebastian Ionescu, care lucrează de mai mulţi ani în sistem este, începînd de astăzi, director cu delegaţie al Direcţiei de Asistenţă Socială din Primăria Buzău.
El urmează să dea concurs pentru această funcţie şi i-a luat locul fostei directoare a Direcţiei, Alexandrina Docuz, care a ieşit la pensie. Ieri, consilierii municipali au votat proiect de hotărîre care consfinţeşte aprobarea numirii lui Sebastian Ionescu  pentru executarea cu caracter temporar a funcţiei publice de director executiv al D.A.S. a municipiului, în urma vacantării postului. Vicele Alexandru Dunel, cel care a ratat funcţia de primar interimar, după o şedinţă internă a partidului din care face parte, a mai avut o tentativă de rezolvare a unei spinoase probleme familiale. El a încercat să-şi ajute fiica să devină director executiv al Direcţiei de Statistică Buzău, dar acţiunea nu s-a soldat cu succes, după cum susţin surse avizate. În schimb, pînă la un punct, tatăl ei, Alexandru Dunel, a urcat încet dar sigur pe scara carierei politice, devenind viceprimar, după ce a lucrat ca şef al Secţiei „Agrement” al Urbis Serv şi consilier local PSD, fiind şi un fidel al partidului care are majoritatea în Consiliul Local Municipal Buzău.
Etichete: Comunal |  Dunel |  familială |  Palatul |  prima |  reuşită |  Vicele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Vlad Tepes
01 aprilie 2016
Nepotisme pana la capat in primaria asta,rusine domnule Dunel
casandra
04 aprilie 2016
Sebastian Ionescu este un om respectabil,care si-a vazut de munca fara sa abuzeze de numele socrului. Ramanand postul vacant doar el putea indepli functia de director, neavand vreo legatura cu socrul. Lasati oamenii in pace!
Un alegator
04 aprilie 2016
Cu atat mai mult nu trebuia "uns " cu delegatie de catre tata socru!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU