17 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 iulie 2019

Vești despre stadionul de atletism, pe care nu vrea nimeni să-l reabiliteze

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1263 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Patru firme sunt interesate, în sfârșit, de reabilitarea stadionului de atletism din Buzău. Un proiect care stagnează de mai bine de un an de zile pentru că până acum  nici o societate nu a depus ofertă pentru începerea lucrărilor.             
După mai bine de un an de când proiectul bate pasul pe loc, primarul Buzăului, Constantin Toma, anunță că în sfârșit ar fi 4 firme interesate de contractul privind modernizarea stadionului de la ieșirea din oraș spre Ploiești.
” Suntem în licitație cu stadionul de atletism unde s-au înscris patru firme, am mai ținut odată această licitație, dar nu s-a prezentat nici o firmă”, a declarat primarul Constantin Toma.
După ce anul trecut autoritățile au luat bani de la bancă, au fost urmați toți pașii pentru organizarea unei licitații în vederea desemnării constructorului care să înceapă rapid lucrările de refacere a stadionului de atletism din Buzău, pentru aducerea obiectivului la standarde cât mai înalte. Numai că până de curând nimeni nu s-a arătat interesat de acest contract. Autoritățile au încercat să apeleze la un plan B, și anume atribuirea directă a lucrărilor către societatea Urbis Serv, din subordinea Primăriei. Însă, în final, și acest plan a picat.
 Autoritățile din Buzău și-au propus să investească peste un milion de euro în modernizarea stadionului de atletism. Potrivit proiectului, ar urma să fie realizate piste moderne de tartan, tribune și un loc special destinat încălzirii sportivilor.  
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU