10h 05' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 12 iulie 2015

Medicii confirmă: poliţiştul din Brădeanu a făcut şoc anafilactic din cauza înţepăturii de albină

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1279 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [10:05] 13 IUL 2015 › Medicii confirmă ipoteza conform căreia poliţiştul buzoian a intrat în şoc anafliactic după ce a fost înţepat de o albină. Rezultatul necropsiei arată că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator cauzat de asfixie mecanică. Aşadar, Cornel Petre, ajutorul de şef de post din Brădeanu era alergic la insecte şi a intrat în şoc anafilactic după ce a fost înţepat de o albină. 


Un poliţist în vîrstă de 38 de ani a fost ucis de o albină. El se afla în concediu şi îşi ajuta tatăl la stupi, cînd a fost înţepat de o albină.
Poliţistul a intrat în şoc anafilactic şi la foarte scurt timp s-a stins din viaţă. Echipa medicală de la ambulanţă, chemată la faţa locului nu a mai putut să îl ajute. Agentul Cornel Petre era ajutor de şef de post în comuna Brădeanu. Politistul se afla în concendiu şi a mers să îl ajute pe tatăl lui să lucreze la stupi, într-un lan de floarea soarelui. La un moment dat, se pare ca el a fost înţepat de o albină, iar pentru că suferea şi de anumite afecţiuni a început  să se simtă rău.Etichete: albină |  omorît |  poliţist
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU