01 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 01 octombrie 2019

Un bucureștean a alimentat și ”a uitat” să plătească. Mașina, dată în consemn

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2708 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

 
Un bucureștean s-a ales cu dosar penal după ce și-a alimentat mașina și a demarat în trombă, uitând, vezi Doamne, să plătească.
S-a întâmplat într-una din serile trecute la o stație PECO de pe raza municipiului Buzău. Bărbatul a alimentat la acea unitate după care a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Imediat au fost anunțat polițiștii de la Municipiu care au demarat cercetări în vederea găsirii bărbatului. Totodată, mașina individului a fost dată în consemn.

”Din primele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că persoana care a alimentat s-ar fi deplasat cu un autoturism ce a fost dat în consemn, maşina fiind oprită în trafic, pe raza municipiului Rm. Sărat. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că maşina era condusă de un bucureştean de 40 de ani care s-a angajat să achite contravaloarea carburantului. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Prins de polițiști, bucureșteanul ar fi declarat că a decis să fugă pentru că a alimentat mai mult decât putea plăti, neavând suma respectivă în buzunar.

 

Etichete: alimentat |  bucureștean |  consemn |  Mașina |  plătească |  uitat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU