10 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Un borfaş din Rădăuţi a furat materiale de 600 de milioane de lei dintr-o casă în construcţie

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1593 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Un tânăr de 33 de ani din Rădăuţi a fost arestat după ce sustras materiale de construcţii în valoare de aproximativ 600 de milioane de lei vechi, dintr-o clădire aflată în construcţie  din Buzău. Ajutat de doi complici, individul a furat tot ce a găsit, de la ţevi, vopsea, până la scule şi unelte

Fapta, înregistrată iniţial în evidenţe cu autor necunoscut, a fost sesizată Poliţiei în ziua de 30 decembrie 2014, când proprietarul clădirii a constatat lipsa mai multor bunuri din imobilul pe care îl deţine pe raza municipiului Buzău. Bărbatul din Rădăuţi este bănuit că, în perioada 19 – 30 decembrie 2014, împreună cu alţi doi tineri de 22 şi 34 de ani, ambii din comuna Cernăteşti, ar fi intrat în imobilul respectiv şi ar fi sustras materiale de construcţii (300 de ţevi metalice, două corpuri de centrală, 13 găleţi cu vopsea lavabilă a câte 25 litri fiecare, mai multe plăci de rigips, precum şi unelte folosite în construcţii) în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei noi.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea a peste 80% din prejudiciu.În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei trei bănuiţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului emis de Judecătoria Buzău, bărbatul de 33 de ani din Rădăuţi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, ceilalţi doi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Etichete: borfaş |  construcţie |  dintr |  furat |  materiale |  milioane |  Rădăuţi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU