21 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 21 februarie 2018

ULTIMA ORĂ! Un buzoian a spulberat o familie pe trecerea de pietoni

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 4175 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Trei persoane au fost lovite de un autoturism Volskwagen pe o trecere de pietoni, pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa. Un minor de nici 2 ani a murit, iar tatăl copilului este în stare gravă la spital. De asemenea, la spital au mai ajuns încă o femeie - de asemenea pieton, dar şi o tînără, pasageră în autoturismul Volskwagen, condus de un bărbat din Buzău, posesor al permisului de conducere din iulie 2017.

Potrivit publicației „Replica online”, martorii oculari susțin că  cei trei pietoni au fost loviţi în plin de maşina condusă de buzoian, care nici măcar nu a frînat! O altă maşină oprise pentru a acorda prioritate pietonilor, cînd ,din senin a apărut Volskwagenul condus de buzoian şi i-a lovit în plin!

„Un copil de nici doi ani se afla în braţele tatălui, iar alături mergea o femeie, în vârstă de 40 de ani, fără legătură cu ceilalţi doi. O maşină condusă de un buzoian i-a lovit pe toţi trei în plin. Impactul a fost atât de puternic, încît şi o tînără, care se afla în maşină, a fost transportată la spital, cu traumatism cranio-cerebral”, titrează „Replica online”

Şoferul de nici 22 de ani împliniţi, se numește Ştefan Bretan, care a spulberat 3 persoane pe trecerea de pietoni se află la spital, unde i se prelevează probe de sânge şi urină, pentru a se stabili dacă nu cumva este sub influenţa stupefiantelor.

VIDEO AICI!

 Etichete: buzoian |  familie |  pietoni |  spulberat |  trecerea |  ULTIMA
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU