ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6623
3.7780
21 februarie 2018 Ultimul update: 12:46
14h 34' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 februarie 2018

Ucigaşul consumator de droguri, arestat preventiv

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 1152 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [14:34] 13 FEB 2018 › Andrei Muscalu a primit din partea judecătorilor mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Andrei Muscalu, tînărul de 23 de ani, care şi-a ucis unchiul, duminică seară, va ajunge, astăzi, pe mîna procurorilor. El a primit, luni, din partea procurorilor mandat de arestare pentru 24 de ore.
Reamintim că, duminică seară, un tînăr de 23 de ani, cunoscut consumator de substanţe interzise, a comis o crimă înfiorătoare, pe care, se pare că o plănuia de multă vreme. Şi-a ucis unchiul cu care locuia sub acelaşi acoperiş, tăindu-l la gît şi apoi lovindu-l cu bestialitate, după care a încercat să o omoare şi pe concubina acestuia. Imediat după comiterea crimei a încercat să dispară, dar poliţiştii l-au prins după circa o oră, în Parcul Crîng. 
Primele analize efectuate în Spitalul Judeţean au arătat că nu consumase băuturi alcoolice, iar o parte din probele biologice au fost trimise la Bucureşti pentru teste amănunţite, care vor evidenţia dacă a consumat substanţe psihoactive. 


Etichete: consumator |  droguri |  judecătorilor |  Ucigaşul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU