13 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 august 2019

TRAGIC! Copil înecat în râul Buzău

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1512 vizualizari 0 comentarii
TRAGIC!Copil înecat în râul Buzău

 Râul Buzău și-a luat tributul: un adolescent de 14 ani din localitatea buzoiană Maxenu care a mers la scăldat ziua trecută s-a înecat, sub privirile apropiaților săi.

Băiatul  plecase de acasă luni în jurul orei 16.00, cu o căruță, alături de câțiva prieteni, copii și adulți, pentru a face baie în râul Buzău. A fost o zi caniculară și sperau că se vor distra la scăldat. Odată ajunși la râul Buzău,  în zona Balastierei Stăncești, adolescentul a intrat imediat în apă. La un moment dat, băiatul ar fi strigat că se îneacă, după care nu a mai fost văzut. Doi adulți din grupul său au intrat imediat în râu însă l-au găsit pe fundul apei după circa 30 de minute. La venirea echipajului de la Ambulanță, copilul era adus la mal, însă medicii nu au mai putut face nimic.  Se pare că băiatul s-ar fi înecat după ce ar fi alunecat într-o groapă de pe fundul albiei, nemaiputând să iasă la suprafață.
Copilul care s-a înecat luni seară în râul Buzău abia  împlinise 14 ani și trecuse clasa a VIII-a la Școala Gimnazială din Maxenu.Etichete: înecat |  Buzău |  Copil |  TRAGIC
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU