21 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 21 iunie 2019

Toma: ”Situaţia e şi mai gravă”

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1470 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Primarul oraşului Constantin Toma a avut o primă reacţie după prăbuşirea unei părţi a podului de la Marghiloman. Edilul-şef al Buzăului spune că nu vrea să creeze panică, dar un al doilea pod din oraş se află într-o situaţie şi mai gravă:

"Nu vreau să creez nici o panică. Anul trecut pe o presiune personală am zis să expertizăm toate podurile din Buzău. Cu acest pod ne aflăm în licitație de proiectare, cu celălalt pod în care simțim un pericol și mai mare este podul de pe șoseaua Brăilei care duce spre Zona Industrială, situația e și mai gravă. Pe 9 iulie trebuia să deschidem ofertele în urma licitației ținute. Situația o știam dar nu ne așteptam la așa ceva. Am așteptat bugetul care a venit foarte târziu și conform birocrației care există în desfășurarea achizițiilor publice așteptam. Situația e foarte gravă. Ne afectează foarte mult și acest pod și podul următor care e într-o situație mai gravă.
Doamne ajută că a fost așa. Dacă era între 6.30 şi 7.30 dimineața când jumătate din Buzău se duce la lucru trecând pe sub acest pod, putea să fie o nenorocire foarte mare.
Toate podurile sunt vechi, de aceea am considerat că reabilitarea infrastructurii în oraşul Buzău înseamnă în primul rând podurile."Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU