17 [FEB 16] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 februarie 2016

Toată ancheta de la Mărăcineni duce la vicele Bîrlă

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
19 voturi 1622 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Scandalul prelungit de la Mărăcineni unde, zile la rînd, localnicii au blocat parţial şoseaua care tranzitează localitatea se lasă cu anchete care caută să descopere cine sînt vinovaţii care au făcut ca timp de peste 7 ani autobuzele Transbus S.A. să circule ilegal în afara oraşului, pe Valea Slănicului. 

Surse din rîndul anchetatorilor susţin că principalul răspunzător pentru încălcarea legii este viceprimarul Fănică Bîrlă, cel care a iniţiat totul dar nu a făcut nimic pentru ca Transbus SA, unitate a Consilului Local Municipal să presteze servicii de transport interjudeţean pe baze legale. Aşa se face că 7 ani la rînd, Transbus SA care a făcut transporturi ilegale de Valea Slănicului a încasat sume mari de bani pe bilete, fonduri care sînt, evident, în afara normelor legale. 

Cum va răspunde vicele Bîrlă în continuare rămîne de văzut după ce investigaţiile se vor finaliza, însă e de observat că de numele viceprimarului se leagă haosul din urbanismul buzoian pe care orice om de bună credinţă îl observă fără nici un efort. Oraşul e plin de construcţii ridicate ilegal pe care Bîrlă, în calitate de responsabil cu urbanismul în Palatul Comunal se face că nu le vede. În toate cartierele s-au făcut extinderi de balcoane la parter, distrugîndu-se cu bună ştiinţă pereţi din structura de rezistenţă, care pun, normal în pericol imobilele, iar în unele cazuri, cei care au făcut asta sînt chiar rubedenii ale vicelui Bîrlă. De altfel, întreg oraşul e mutilat de construcţii hidoase, multe dintre ele ridicate fără nici un fel de autorizaţie, pe care Bîrlă nu le observă de ani şi ani. 


Etichete: ancheta |  Bîrlă |  Mărăcineni |  Toată |  vicele
Voteaza articolul: bun: 16  |  slab: 3   13

Comentarii

RaduD
17 februarie 2016
Excelent articolul dar să vedem cine va face ancheta sau mai bine zis anchetele(transporturi ilegale pe Valea Slănicului și haosul din urbanismul buzoian).
viorel
17 februarie 2016
Birla este capul mafiei di primarie ,a facut toate ilegalitatile pe la spatele lui boscodeala . Omul este mafiot. Felicitari pt curajul de care dati dovada .
Gicu flinticu
17 februarie 2016
Vedeti mai baieti ce apreciati sunteti de oameni daca faceti articole corecte????


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU