27 [IUL 16] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 27 iulie 2016

Jumătate din terasa No Limit, evacuată de Poliţia Locală

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
4 voturi 1777 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro


Poliţiştii locali şi funcţionari din Primărie au descins astăzi la o cunoscută terasă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu şi au obligat administratorul să elibereze aproximativ jumătate din spaţiul ocupat. 

Poliţiştii au descoperit recent că proprietarul terasei Nu Limit ocupă fără drept o bună parte din doemniul public, aşa că i-au cerut să şi ridice mesele şi scaunele de pe trotuar. Cum nu s-a întîmplat aşa, astăzi agenţii de la Poliţia Locală au mers la terasa cu pricina şi l-au obligat pe patron să ridice mobilierul, chiar dacă în acel moment clienţii erau la mese. „Direcţia de Poliţie Locală Buzău, împreună cu Serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei Buză au acţionat pentru eliberarea domeniului public de o terasă care era amplasată ilegal. Agentul economic ocupa aproximativ 250 de metri pătraţi mai mult decît avea în acordul de teren. S-a procedat la sancţionarea şi atenţionarea agentului comercial, conform tuturor procedurilor”, a declarat Doru Dumitraşcu, purtător de cuvînt al Poliţiei Locale. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale, societatea avea aprobare pentru amplasarea unei terase sezoniere 74 mp, iar in realitate aceasta ocupa 317 mp.  

Săptămâna trecută, poliţiştii locali împreună cu funcţionari din Primărie au inventariat unităţile de alimentaţie publică din oraş şi au întocmit o listă cu cele care funcţionează fără autorizaţie. Nu mai puţin de 100 de baruri şi restaurante funcţionează ilegal, în timp ce numărul celor care au autorizaţie este de 84.


Etichete: Bulevardul |  Bălcescu |  evacuată |  Locală |  parţial |  Poliţia |  Terasă
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

DanIa
08 august 2016
Acum ocupa legal domeniul public? Parca s-au mutat la loc.


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

507 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

737 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

453 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU