04 [DEC 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 04 decembrie 2019

Tânără în stare critică. A fost lovită pe zebră

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2820 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Grav accident de circulație produs miercuri dimineață pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău. O tânără de 31 de ani care se îndrepta spre locul de muncă a fost grav rănită de un șofer care nu a observat-o pe trecerea de pietoni și a lovit-o în plin. Bilanțul accidentului putea fi altul, mult mai grav, dat fiind că tânăra accidentată era însoțită de o colegă, care a reușit să se ferească din calea mașinii în ultimul moment, fără a fi rănită.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău.  Tânăra de 31 de ani de ani se îndrepta spre locul de muncă, însoțită de o colegă de serviciu, când a fost lovită de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Femeia a fost spulberată de mașina condusă cu viteză de un râmnicean de 51 de ani. Cea care o însoțea a reușit să se ferească la timp și nu a pățit nimic.                               
 Șoferul care a provocat evenimentul le-a spus polițistilor că nu le-a văzut pe cele două femei pe trecerea de pietoni întrucât erau îmbrăcate în negru iar accidentul s-a produs când încă era întuneric afară.

Victima accidentului de pe Aleea Industriilor a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Buzău.
Femeia de 31 de ani are multiple traumatisme: fractură de bazin, de gambă, are o lovitură puternică la cap, iar în prezent este intubată. Din cauza stării critice în care se află, medicii de la Spitalul Județean Buzău au decis ca ea să fie transferată la Spitalul Floreasca din Capitală.
Oamenii legii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpa.Etichete: critică |  lovită |  stare |  Tânără |  zebră
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU