29 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 29 august 2018

Tânăr cu avânt de 154km/h

Redacţia sansanews.ro alte articole de Redacţia sansanews.ro
0 voturi 1303 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Un tânăr de 21 de ani a fost prins pe DN2 E85 conducând cu 154 km/h. Poliția transmite că i-a fost reținut permisul.
E sfârșit de august și deci, concediile sunt pe terminate, oamenii întorcându-se către casele lor. Așa și un tânăr de 21 de ani din Neamț care ieri călcase pedala de accelerație până a ajuns la viteza de 154 km/h. Întrebat de viteza excesivă, acesta a răspuns că se grăbea acasă. Graba nu l-a ajutat prea mult, acum grăbindu-se cu o amendă și fără permis. Acesta a fost înregistrat de radar în dreptul localității Cioranca, pe DN2 E85. 
Și nu este un caz singular. Tot în cursul zilei de ieri, un bărbat din Prahova ce tranzita județul Buzău, pe DN 1B E577, în localitatea Săhăteni, conducea cu o viteză de 114 km/h. Permisul i-a fost reținut în vederea suspendării pentru 90 de zile și a încasat și o amendă.
Deși accidentele de pe șosele sunt frecvente, șoferii nu se lasă mai prejos. Ieri, pe lângă cele două cazuri de viteză excesivă, polițiștii au depistat alte 141 de cazuri de conducători auto ce au încălcat regulile. 67 au depășit viteza regulamentară. 21 de permise au fost reținute în vederea suspendării, dintre care 9 pentru nerespectarea vitezei legale de 50km/h în localitățile tranzitate.


Etichete: 154km |  avânt |  Tânăr
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU