20 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 februarie 2018

VIDEO Soția și o fetiță de 11 ani îl așteptau acasă...

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 6353 vizualizari 2 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Vestea mortii jandarmului Constantin Nicolae a căzut ca un trăznet pe familie și pe prieteni. Soția sa îl aștepta aseară acasă, ca în fiecare zi. Aveau împreună o fetiță de 11 ani și planuri pentru o viață de 100 de ani. S-au năruit, aseară, printr-o manevră greșită la volan a jandarmului, care l-a adus în fața TIR-ului, pierzîndu-și viața pe loc. Soția sa a aflat de accident din presa online, dar n-a crezut nicio clipă că cel implicat este soțul ei. Vestea i-au dat-o colegii lui Nicu, care au venit acasă împreună cu psihologul unității.

Reamintim că a avut loc un accident groaznic pe DN 1B, în dreptul Hanului lui Țintă.

Polițiștii de la „Circulație”, care au efectuat cecercetări la fața locului, susțin că vinovat de producerea accidentului este chiar jandarmul. El se îndrepta dinspre Monteoru spre Buzău cînd a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu TIR-ul care transporta tablă și care a fost proiectat la rîndul său pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu o cisternă care transporta benzină și motorină. Impactul violent a făcut ca Loganul să ajungă sub cele două vehicule, iar șoferul să-și piardă viața pe loc. Grav rănit este și șoferul TIR-ului care a fost scos din cabină în urma operațiunii de descarcerare și transportat la spital.

Constantin Nicolae era șeful postului de jandarmi și ordine publică din Stațiunea Sărata Monteoru, Detașamentul 3 Jandarmi Buzău și are 37 de ani. El se întorcea acasă și se afla la volanul Loganului de culoare gri, cu numere de Buzău, cînd s-a produs nenorocirea.Etichete: acasă |  așteptau |  fetiță |  Soția
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Burkacu
20 februarie 2018
Sunt in stare de soc,i-l cunosc de cand S-a născut,a copilărit cu băiatul meu,au învățat la același liceu,au jucat baschet in aceeași echipa.Un copil ffff bun,un adolescent excelent,un adult respectuos,iubitor,muncitor...Sunt răvășită de durere!Condoleante familiei si putere sa poată suporta imensa durere a pierderii copilului,tatălui,sotului,nepotului.....Drum lin suflet frumos!Dumnezeu sa te aseze in împărăția Lui,printre îngeri !
adi
27 februarie 2018
Nicushor, nu te vom uita niciodata !!! Iti multumesc pentru influenta buna pe care ai avut-o in viata mea. TE IUBIM !! Adi Staicu, coleg din echipa de baschet.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU