04 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 04 iunie 2019

Șofer prins cu VITEZĂ RECORD, la Oreavu

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1244 vizualizari 0 comentarii

S-a crezut regelele șoselelor, dar a fost temperat de polițiști, care l-au tras pe dreapta înainte de a face vreo nenorocire.
Un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, aflat la volanul unui bolid, BMW X5, a fost prins de polițiștii de la Serviciul Rutier, conducând cu 194 de km la oră, în afara localității Oreavu. Pentru inconștiența de care a dat dovadă, conducând cu o viteză așa de mare, tânărul care se îndrepra spre casă, a fost lăsat pieton pentru 90 de zile și amendat cu 1305 lei.

Tot luni, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, au întocmit 2 dosare penale şi au reţinut în vederea suspendării 28 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare, pentru depăşire pe marcajele pietonale, nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Dosarele penale au fost întocmite după ce poliţiştii rutieri au oprit în trafic  doi buzoieni care conduceau autoturisme, deşi nu figurau în evidenţe ca posesori de permise de conducere.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU