25 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 25 septembrie 2018

Sînge de poliţist local pentru o tînără mămică

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3073 vizualizari 0 comentarii

Centrul pentru Transfuzii Sanguine din Buzău, luat cu asalt astăzi de polițiștii locali. Impresionați de drama unei tinere din Buzău, care imediat după ce a născut a suferit un accident vascular, agenții au decis să sară în ajutorul tinerei mămici.

În această dimineață, aproximativ 20 de politisti locali au mers la Centrul de Transfuzii din Buzău și au donat sânge. A fost un gest prin care polițiștii au vrut să o ajute pe tânăra aflată pe un pat de spital dar și alte personae, prin refacerea stocurilor de sânge ale Centrului din Buzău. Exemplul polițiștilor care au mers astăzi să doneze va fi urmat și de alți colegi de ai lor, așteptați în zilele următoare să treacă pragul centrului buzoian.

Gestul polițiștilor locali vine după apelul lansat de cunoscuții unei tinere de 27 de ani, care trece prin moment extreme de grele. Zilele trecute, Iuliana-Marina Sbârcea a născut prin cezariană o fetiță. La scurt timp de la naștere ea a suferit un accident vascular, ceea ce i-a determinat pe medicii din Buzău să o transfere la o clinică din Capitală. Tânăra are  mare nevoie de sânge grupa AB4 Negativ, o grupă foarte rară. Toți cei care vor să o ajute sunt rugați să nu ezite și să meargă să doneze sânge.Etichete: local |  mămică |  pentru |  poliţist |  Sînge |  tînără
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU