16 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 16 martie 2020

Sfaturile autorităților, ignorate de populație FOTO

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 2196 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Aglomerație și cozi interminabile. Îmbrânceli și nicio recomandare privind protecția împotriva infecției cu coronavirus respectată. Este tabloul întâlnit luni, în prima zi de stare de urgență.   la multe dintre instituțiile din municipiul Buzău.

De exemplu, la policlinica Nicolae Titulescu, zeci de oameni s-au înghesuit ore în șir la ușă pentru a intra cât mai repede în cabinetul medicului.

Peste drum, unde este o casă de ajutor reciproc, aceeași situație. Zeci de oameni care nu mai erau primiți în instituție, au stat unul lângă altul la coadă iar situația s-a repetat la Serviciul de Înmatriculări, la farmacii ori alte instituții și chiar în stațiile de autobuz.  Puțini au fost cei care au respectat distanța de un metru față de cea din fața sa, care purtau mănuși ori măști.

Începând de luni, 16 martie, toate instituțiile publice au interzis sau restricționat accesul persoanelor străine în sediile proprii.

Restricții au fost stabilite și în cazul magazinelor, băncilor, oficiilor poștale și unităților comerciale ale firmelor de telefonie, cablu tv și internet, în cele mai multe cazuri cozile mutându-se afară, fără a fi respectată însă distanța de un metro, un metro și jumătate între cei care așteaptă. 

 

 Etichete: autorităților |  ignorate |  populație |  Sfaturile
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU