23 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 23 februarie 2018

Sentințe cu executare în Dosarul „Mită la Permise”

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 3444 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Instructorul auto Gheorghe Brătilă și agentul examinator Adrian Botezatu, inculpați în Dosarul „Mită la Permise”  , au primit, vineri, la Tribunalul Buzău, sentințe de condamnare cu executare. Primul dintre cei doi menționați mai sus a primit o condamnare de trei ani și jumătate cu executare, iar cel de-al doilea, de trei ani și opt luni pentru dare, instigare și participare la dare de mită în formă continuată și trafic de influiență. 

Și Andrei Ghiti, care la data comiterii faptelor era tot agent examinator, a primit o condamnare  de doi ani și trei luni cu suspendare pe o perioadă de trei ani  și obligația de a presta muncă în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile. 

În același  dosar a fost condamnat și primarul comunei Brăiești, Adrian Perțea, la doi ani și trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de trei ani și 90 de zile de muncă în folosul comunității. 

Finul lui Adrian Botezatu, Valeriu Răduță, instructor auto la Rîmnicu Sărat, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de doi ani și obligația de a presta muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

Deciziile nu sunt definitive și pot fi apelate în termen de zece zile de la data comunicării. Etichete: Dosarul |  executare |  Permise |  Sentințe
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU