11 [IAN 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Şef nou la secţia diabet în Spital Buzău

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2293 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Şef nou la secţia de Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice a Spitalului Judeţean Buzău, după ce la începutul anului, medicul Silviana Constantinescu şi-a dat demisia.


Conducerea spitalului a numit-o însă pe medicul Dana Marinescu la conducerea secţiei medicale. Dana Marinescu a profesat o perioadă în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău şi a ales să se specializeze ca diabetolog.


Şi la secţia de Cardiologie s-au făcut câteva modificări. În urmă cu câteva luni cardiologul Mircea Constantinescu a renunţat la funcţia de şef de secţie din motive medicale. În locul său, conducerea Spitalului l-a numit şef al secției de Cardiologie pe internistul Ilie Matei.


Deficitul de personal de specialitate rămâne una dintre problemele mari cu care se confruntă Spitalul Județean de Urgență Buzău.


Medicii cu experiență aleg să se pensioneze ori să lucreze în alte unități spitalicești, la fel şi absolvenții de Medicină ocolesc spitalele din județul Buzău.  Însă pentru a atrage medici tineri la Spitalul Județean Buzău, Consiliul Județean a decis acordarea unui sprijin financiar lunar de o mie de lei pentru plata chiriei, pentru fiecare medic care vine să profeseze la Buzău.

 Etichete: Buzău |  diabet |  secţia |  Spital
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU