17h 25' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 01 februarie 2014

Satul Smârdan, singura localitate izolată. Se poate, totuşi, ajunge pe un drum ocolitor

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1340 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [17:25] 01 FEB 2014 › La Smârdan se poate, totuşi, ajunge pe drumul comunal DC 32UPDATE [15:32] 01 FEB 2014 ›
O singură localitate rămâne izolată. Este vorba despre satul Smârdan care aparţine comunei Brădeanu, acolo unde au fost concentrate utilaje şi forţe ale Armatei, Jandarmeriei şi ISU. 

Prefectul Buzăului, Maria Buleandră, spune că de pe DN22 Rm. Sărat-Brăila s-a ridicat restricţia şi se circulă în condiţii de iarnă, iar pe DN2C Costeşti-Slobozia se circulă cu restricţie de 3,5 tone masa maximă admisă a autovehiculelor.

Aceeaşi sursă precizează că la Smârdan aprovizionarea cu alimente şi medicamente s-a făcut încă de vineri pe calea aerului şi că în judeţ nu se înregistrează probleme medicale majore.

 Satele Smârdan din comuna Brădeanu şi Amara, respectiv Stăvărăşti, aparţinând de Balta Albă, sunt încă izolate. Potrivit subprefectului Alecu Vasile, până catre sfârşitul zilei căile de acces vor fi degajate, astfel încât să se poată ajunge la locuitorii din cele trei localităţi. Aceaşi sursă precizează că toate drumurile naţionale şi judeţene sunt deschise traficului rutier, dar pe D.N. 2C Costeşti-Slobozia se circulă pe o singură bandă şi este restricţie pentru autovehiculele cu masa maximă admisă de 3,5 tone. În aceeaşi situaţie aflându-se D.N. 22 Râmnicu Sărat-Brăila.

Etichete: Buzău |  izolate |  judeţul |  localităţi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU