14 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 14 februarie 2018

Record bătut de un vrîncean în Buzău

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 2023 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Pedala de accelerație apăsată mai mult decît trebuie, continuă să-i facă din șoferi pietoni pe toți cei care sunt depistați de polițiști încălcînd viteza maximă admisă. În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar care acționa pe DN 2 E 85, în afara localităţii Racoviţeni - 161 Km/h, la volanul autoturismului fiind depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vrancea. 

Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau fără a deţine permis de conducere, în acest caz fiind vorba de un bucureştean în vârstă de 31 de ani, depistat la volanul unui autoturism pe raza municipiului Râmnicu Sărat.Etichete: Buzău |  bătut |  Record |  vrîncean
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU