29 [MAR 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 29 martie 2016

Primarul Fătu de la Chiojdu, în conflict de interese administrativ

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1504 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Andrei Fătu, primarul comunei Chiojdu a fost găsit în conflict de interese administrativ de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate.

„În perioada exercitării mandatului de primar, persoana evaluată a semnat mai multe documente emise de Primăria comunei Chiojdu în beneficiul S.C. CONIFER PRODCOM S.R.L. (societate comercială la care a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator)”, a precizat într-un comunicat de presă ANI. 
Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă şi în privinţa unui consilier local de la Vintilă Vodă.  Potrivit ANI: „În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărîrii Consiliului Local al comunei Vintilă Vodă prin care s-a aprobat închirierea prin licitaţie publică cu strigare a păşunii comunale aflată în proprietatea comunei. La data de 13 mai 2013, ulterior adoptării acestei hotărîri, Zamfir Daniela a încheiat cu Primăria comunei Vintilă Vodă un contract de închiriere avînd ca obiect închirerea unei suprafeţe de 7,65 ha păşune comunală aflată în proprietatea comunei.Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001, precum și dispozițiile art. 75 şi art. 77, alin. (1) şi (2) din Legea nr. 393/2004.”
Etichete: administrativ |  Chiojdu |  conflict |  interese |  Primarul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU