19 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 19 septembrie 2019

Prieteni buni, Nicu și Bogdan au murit împreună. Ei sunt buzoienii loviți de TIR pe autostradă

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 6358 vizualizari 0 comentarii


Erau tineri și aveau planuri mari. Oamenii dragi îi așteptau acasă, însă ei nu s-au mai întors. Nicu și Bogdan sunt cei doi buzoieni care au pierit miercuri noapte într-un accident cumplit la Hunedoara. Se aflau pe banda de urgență a Autostrăzii A 1 Lugoj Deva  și încercau să remedieze o avarie la una dintre mașinile cu care rulaseră când au fost izbiți în plin de un TIR.


Nicu Harai avea 35 de ani, era tatăl unui băiețel și o soție tânără care-l aștepta acasă. Bărbatul  era de fel din satul Varlaam, comuna Gura Teghii, dar se mutase de ceva vreme la Buzău. Făcuse cununia civilă și își organiza nunta care urma să aibă loc în curând.
Bogdan Buzea avea 41 de ani și era divortaț.
Cei doi prieteni se întorceau miercuri noapte din Germania unde fuseseră pentru a aduce în țară mașini second hand.  Aduceau autoturismele din străinătate pentru o firmă pentru care lucrau.
Firul vieții celor doi buzoieni s-a curmat brusc la Hunedoara, pe Autostrada A 1 Lugoj deja. Cei doi buzoieni s-au oprit cu maşinile pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Lugoj-Deva pentru a repara o defecţiune la unul dintre autovehiculele cu care se deplasau.  Când încercau să remedieze defecțiunea, buzoienii au fost izbiți de un TIR care rula cu viteză pe autostrada,pe sensul Ilia - Deva. În urma accidentului, cei doi bărbaţi din județul Buzău au decedat.
"Din primele cercetări, un conducător de autotren, care circula pe banda întâi, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto (ambii din judeţul Buzău), au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa. Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.
Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta alte autoturisme pe o platformă.
Vestea morții celor doi buni prieteni a provocat o undă de șoc în rândul tuturor celor care i-au cunoscut: familie, rude, prieteni, dealeri auto.

Etichete: autostradă |  împreună |  Bogdan |  buzoienii |  loviți |  murit |  Prieteni
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU