Curs valutar:
4.6485
4.0861
13 decembrie 2018 Ultimul update: 13:56


13 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 13 aprilie 2018

Prefectul Buzăului, diversiune de caporal cu directorul C.N.A.I.R.

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
9 voturi 1782 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Prefectul judeţului, aflat într-o mare goană pentru coafarea propriei imagini foloseşte criza creată de închiderea podului de la Mărăcineni pe un sens de mers pentru a se erija în singurul erou al rezolvării situaţiei. Ieri, Carmen Ichim a pus la cale o diversiune de caporal prin care directorul C.N.A.I.R., sosit la Buzău să discute cu autorităţile  locale în cazul problemelor ce vor fi generate de închiderea podului vechi de la Mărăcineni, a fost ferit să se întîlnească cu jurnaliştii care ar fi vrut să-i pună cîteva întrebări despre cum înţelege şefia C.N.A.I.R. să limiteze calvarul şoferilor care vor tranzita nordul oraşului Buzău.

În loc să mijlocească o asemnea întîlnire între jurnalişti şi Ştefan Ioniţă, directorul C.N.A.I.R., prefectul a organizat tot felul de diversiuni, lasindu-i pe ziaristi a umble aiurea, cautindu-l pe mai marele de la Bucuresti. Pentru ca, în final, să-i scoată pe Ioniţă din Prefectura  pe uşa din spate, ca-n filmele de duzină. Cu sau fără ştiinţă sa Ştefan Ioniţă, şeful C.N.A.I.R. a intrat într-un joc de imagine, ferindu-se şi el, dintr-un motiv de neînţeles, să explice din proprie iniţiativă, prin intermediul presei, ce-i aşteaptă pe românii care vor fi afectaţi de închiderea pe jumătate a traficului auto pe podul Mărăcineni si ce masuri se iau. 

Pentru ce atîtea zbateri?

Desigur, că toate aceste zbateri ascund nişte interese care însă sînt contrare celor ale buzoienilor. În mod logic e limpede că din respectiva diversiune trebuia să rezulte un cîştig de imagine pentru doamna prefect, Carmen Ichim. Persoană care nu e la prima acţiune de acest tip. Concret, la final trebuia să rezulte că singura persoană care a devenit eroina care a găsit soluţii pentru criză este chiar prefectul Carmen Ichim. De aceea, nu a lăsat pe nimeni altcineva să spună ceva despre măsurile luate, fapt confirmat de surse demne de încredere, din C.N.A.I.R. care ne-au relatat sub rezerva anonimatului că singurele declaraţii pe marginea întîlnirii de la Buzău vizînd situaţia de la podul Mărăcineni le va face, aţi ghicit, prefectul. Aşadar, în loc să avem o bună informare a opiniei publice din partea C.N.A.I.R., cetăţenii-şoferii ai căror nervi vor fi călcaţi în picioare, au avut parte de o operaţiune de imagine asezonată cu o diversiune. Şi mai trebuie spus ceva: la întîlnirea de la Casa Albă între prefect şi şeful C.N.A.I.R. şi alţi responsabili judeţeni s-a aflat şi şeful P.S.D. Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

Ce l-am fi întrebat pe şeful C.N.A.I.R.


Dacă reporterii noştri ar fi avut posibilitatea să-l întrebe cîte ceva pe şeful C.N.A.I.R. l-am fi chestionat următoa­rele: 1. De cînd se ştia la C.N.A.I.R. despre cît de avariat este podul Mărăcineni? 2. De ce a durat atîta vreme pînă cînd s-a decis, în sfîrşit, să să demareze lucrările de refacere? 3. De ce ,dacă a fost  la Buzău, directorul C.N.A.I.R. n-a cerut, el însuşi, să dea cîteva explicaţii buzoienilor afectaţi de închiderea podului, prin intermediul presei? 4. De ce nu s-au întîlnit mai devreme respon­sabilii C.N.A.I.R. şi cei de la Buzău să facă un plan mai elaborat de gestionare a crizei? Problemele de la pod se ştiu de luni şi luni de zile. Ar mai fi şi altele, dar, deocamdată, atît. 


Voteaza articolul: bun: 7  |  slab: 2   5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

azi [10:09]  MONDEN VRANCEA

Alin Stoica ne colindă, la Focus FM

165 vizualizari Citeste tot
azi [07:58]  ACTUALITATE BUZAU

Unde s-a angajat fostul şef al R.A.M.

439 vizualizari Citeste tot
azi [07:54]  ACTUALITATE BUZAU

Se modifică harta?

347 vizualizari Citeste tot
11 dec 2018 [10:13]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin, la Focus Fm cu noul album

234 vizualizari Citeste tot
11 dec 2018 [08:36]  ACTUALITATE BUZAU

Femeie,izbita pe trecerea de pietoni

376 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:17]  PUBLICITATE BUZAU

(P) Primăria Municipiului Buzău - ANUNŢ PUBLIC nr. 37204 / 10.12.2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU[...]
347 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:13]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr.359 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
214 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU