07 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 07 octombrie 2019

Polițiștii de la T.F., în alertă pentru găsirea a 3 copii

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3156 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Polițiștii de la TF, în alertă pentru găsirea a 3 copii plecați cu trenul de la Bacău

Trei minori, plecați de la bunici din Bacău pentru a se întoarce acasă, în Prahova, au fost găsiți de polițiștii buzoieni într-un tren, la Rîmnicu Sărat. S-a întâmplat duminică seară, când  tatăl unuia dintre copiii cu vârste cuprinse  între 9 și 14 ani a sunat la poliție anunțând că cei trei minori au plecat din Bacău, de la bunici, cu intenția de a se întoarce acasă, în Prahova. Existau informații că minorii s-au urcat într un tren așa că oamenii legii din Bacău i-au sesizat pe colegii lor din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Rm. Sărat, trenul care circula pe relația Iași - București Nord, urmând să ajungă în gara din muniicpiu. În momentul în care trenul a oprit în staţia Rm. Sărat poliţiştii au efectuat verificări şi au identificat în tren trei minori care corespundeau semnalmentelor comunicate de poliţiştii băcăuani.
”În după-amiaza zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Rm. Sărat au fost au fost sesizați de un poliţist din cadrul Poliției Orașului Buhuși – Bacău cu privire la faptul că trei minori cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani au plecat de la locuinţa bunicii unuia dintre ei cu intenția de a se deplasa spre domiciliu, în judeţul Prahova.
Din primele verificări a rezultat că situaţia a fost sesizată de tatăl unuia dintre minori, care nu şi-ar fi dat acordul cu privire la plecarea celor trei. Totodată, s-a stabilit că minorii ar fi într-un tren ce circula pe relația Iași - București Nord.
În momentul în care trenul a oprit în staţia Rm. Sărat poliţiştii au efectuat verificări şi au identificat în tren trei minori care corespundeau semnalmentelor comunicate de poliţiştii băcăuani”, a anunțat IPJ Buzău.
Din discuţiile purtate cu aceştia s-a stabilit că pe perioada călătoriei nu au fost victime sau autori ale vreunei infracţiuni.
Minorii au fost încredinţaţi mamei.

Etichete: alertă |  Bacău |  copii |  găsirea |  pentru |  plecați |  Polițiștii |  trenul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU