19h 01' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 octombrie 2017

Interlopul Raymondo Dumitrache, arestat preventiv

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2118 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [19:01] 18 OCT 2017 › Interlopul râmnicean Raymondo Dumitrache, suspectat de evaziune fiscală și spălare de
bani reținut ieri de polițiști în urma perchezițiilor de la Râmnicu Sărat ar putea sta după
gratii 30 de zile. Judecătorii au decis, miercuri, arestarea sa preventivă pentru 30 de zile
însă decizia poate fi atacată cu apel.UPDATE [18:30] 17 OCT 2017 › În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente și înscrisuri care atestă activitatea infracțională, telefoane mobile şi alte bunuri, precum și un pistol de calibrul 9 mm, deţinut ilegal.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2015, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second Polițiștii din Buzău au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.
Astăzi, 17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.
hand”, iar prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi obținut aproximativ 750.000 de lei.
De asemenea, în perioada 2012 – 2017, persoana bănuită ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea a 5 imobile şi două terenuri agricole, pe raza localităţilor Râmnicu Sărat, București și Constanța.
8 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar în urma audierilor a fost dispusă măsura reținerii față de o persoană, sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
De asemenea a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de alte trei persoane cu vârste de 55, 51 și 26 de ani, toate din municipiul Râmnicu Sărat, pentru complicitate la spălare de bani.
Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru documentarea întregii activități infracționale. se arata intr-un al doilea comunicat de presa emis ,marti dupa amiaza, de IPJ Buzau pe marginea perchezitiilor de dimineata de la Ramnic.UPDATE [11:29] 17 OCT 2017 › Potrivit unor surse de presa, samsarul de masini de lux vizat de perchezitiile de  azi este un cunoscut personaj al lumii interlope din localitate,anume Raymondo Dumitrache .Cetatenul,de etnie rroma ,locuieste in cartierul Zidari,are 30 de ani si timp de mai multi ani a facut afaceri cu masini  la mina a doua,in tari din U.E. iar banii incasati i-a ,,mascat prin "achizitii imobiliare,locuinte si terenuri in Constanta, Rm.Sarat si Bucuresti.Mare desfasurare de forte politienesti ,marti dimineata in Ramnicu Sarat,acolo unde,50 de politisti insotiti de mascati efectueaza percezitii domiciliare in trei locatii .Actiunea vizeaza un samsar de masini de lux suspectat de evaziune fiscala si spalare a banilor, cu un prejudiciu pentru stat de 750.000 lei.,, În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din Buzău efectuează 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani


Astăzi, 17 octombrie a.c., peste 50 de poliţişti de investigații criminale, ordine publică și din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat participă la efectuarea a trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Activitatea vizează identificarea şi ridicarea documentelor şi înscrisurilor care redau operaţiuni economice efectuate cu autoturisme de lux, precum şi orice alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări a reieşit că bănuitul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rm. Sărat, în perioada 2013 – 2015 ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second hand”, iar prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi fost obținute sume de aproximativ 750. 000 de lei.


De asemenea, în perioada 2012 – 2017 persoana bănuită ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea de imobile şi terenuri agricole pe raza municipiilor Rm. Sărat, București și Constanța, ascunzând adevărata natură şi provenienţă a bunurilor.

La acţiune participă și poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău. se arata intr-un comunicat de presa emis de IPJ Buzau
Etichete: banilor |  evaziune |  fiscala |  masini |  Perchezitii |  Ramnic |  samsar |  spalare |  suspectat |  Vizat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU