Curs valutar:
4.7607
4.2653
20 mai 2019 Ultimul update: 13:00
16 [NOV 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 16 noiembrie 2018

Percheziţii! 4 persoane reținute, arme, droguri

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1751 vizualizari 0 comentarii

  4 persoane au fost retinute în urma perchezițiilor desfășurate la începutul săptămânii la locuințele unor interlopi din Buzau si Ramnicu Sărat. În total, 12 persoane au fost duse la audieri la finalul descinderilor, însă doar 4 au fost reținute. Este vorba despre doi tineri, apropiați ai interlopului Raimondo din Râmnicu Sărat, un cunoscut samsar de mașini și despre alți 2 tineri de etnie romă din Buzău, care au fost implicați în luna septembrie într un scandal de proporții. Indivizii sunt acuzați de tentativă la furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și proxenetism.
          Reamintim, 12 percheziții au avut loc zilele trecute la persoane din județul Buzău bănuite de comiterea unor fapte cu violență. Peste 80 de polițiști au fost angrenați în misiune, în baza unor mandate emise de judecătoriile Buzău și Râmnicu Sărat.  Poliţiştii au urmărit depistarea persoanelor care deţin bunuri interzise ori pentru care e necesară autorizarea, precum şi descurajarea manifestării unor acte de violenţă în spaţiul public.  În urma activităţilor efectuate au fost descoperite şi ridicate un pistol şi articole de muniţie, deţinute ilegal, precum şi un plic cu substanţe despre care există suspiciunea că fac parte din categoria drogurilor de risc. De asemenea, a fost documentată activitatea infracţională a doi buzoieni de 19, respectiv 21 de ani, care în perioada iulie – noiembrie , ar fi obţinut foloase materiale după ce ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere, în diferite locaţii din municipiul Buzău.
          De menționat că deși descinderile au vizat și locuința interlopului Vanghele, nici un membru al acestui clan nu a fost reținut la finalul acțiunii.  Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor de caz, în vederea documentării şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor vizate de ultimele acţiuni ale poliţiştilor buzoieni.
 
 


Etichete: droguri |  Perchezii |  persoane |  reținute
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

19 mai 2019 [11:25]  ACTUALITATE BUZAU

De ce au ignorat victimele evenimentului aviatic de la Nehoiu pericolul de vreme rea

Polițiștii și procurorii au periat,la sfirsitul[...]
285 vizualizari Citeste tot
18 mai 2019 [22:48]  ACTUALITATE BUZAU

Cutremur puternic de 4,1grade resimtit la Buzau

272 vizualizari Citeste tot
18 mai 2019 [19:40]  ACTUALITATE BUZAU

Accident cu 5 victime la iesirea din municipiu

201 vizualizari Citeste tot
18 mai 2019 [10:39]  ACTUALITATE BUZAU

Cum vrea să rezolve primarul Toma problema RAM

588 vizualizari Citeste tot
16 mai 2019 [10:05]  MONDEN BUZAU

La revedere, Eurovision!

483 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU