13 [IUN 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 13 iunie 2018

Parcurile din Buzău vor fi închise noaptea

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 1207 vizualizari 0 comentarii


Parcuri închise pe timp de noapte. Este ideea primarului Buzăului, Constantin  Toma, pentru a evita distrugerile care au loc la adăpostul întunericului în timp ce autorii actelor de vandalism îşi văd apoi de treabă şi rareori sunt prinşi pentru a fi traşi la răspundere.

Prezent recent în emisiunea Focus News de la Focus Tv, edilul-șef buzoian, Constantin Toma,  a anunțat că în cel mai scurt timp va dispune ca cele trei mari parcuri ale Buzăului, Crâng, Tineretului și Marghiloman, să fie închise pe timpul nopții. Asta  pentru că nu de puține ori, băncile, coșurile de gunoi ori alte bunuri din parcuri au fost vandalizate, la întuneric, de indivizi care nu pot identificați pentru a fi trași la răspundere.  „Vom lua măsuri într-un timp relativ scurt să închidem toate cele trei parcuri să nu mai dăm accesul pe timp de noapte", spune primarul Constantin Toma. Primarul spune că odată cu închiderea parcurilor pe timpul nopții vor fi evitate actele de vandalism iar locurile preferate de buzoieni pentru promenadă vor fi asfel păstrate și menținute mai bune.
"Pe timp de noapte se întîmplă tot felul de ciudăţenii. Se întîmplă şi la Crîng, se întîmplă şi la Parcul Tineretului, din băcate: bănci devastate, miyerie peste miyerie, seminţe şi sticle goale de bere, de wisiki şi de tot felul de chestii", a  precizat primarul Constantin Toma. Tot la Focus News, primarul Constantin Toma, a anunțat că intenționează să amplaseze camere de supra­veghere pe Calea Eroilor, recent reabilitată. În prezent, pentru a evita distrugerile, în zonă patrulează zi și noapte polițiștii locali „Vom monta camere de luat vederi, vom pune băncuţe, vom pune coşuri de gunoi, Dar, deocamdată, presiunea este aşa de mare din partea oamenilor; Nu ai cum să-i mulţumeşti pe toţi, nu ai cum să le faci pe toate odată", mai spune primarul municipiului Buzău..
Etichete: închise |  Buzău |  noaptea |  Parcurile
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

422 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
368 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU