BREAKING NEWS Buzau
11h 24' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 07 septembrie 2016

O funcţionară din Primărie a căzut de la etaj şi a murit. Varianta sinuciderii, luată în calcul de anchetatori

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 2091 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:24] 07 SEP 2016 › Unele informaţii spun că femeia a suferit o serie de depresii din cauza stării de sănătate din ultima vreme a soţului său.

Pe de altă parte soţul femeii ar fi afirmat, deja, faţă de un apropiat că Vasilica Mihail era foarte tulburată în ultima vreme. Anchetatorii care investighează cazul, spun surse oficiale, iau foarte serios în calcul varianta sinuciderii. Femeia a căzut de la etajul 4 al imobilului în care locuia unde se afla un spaţiu de uscat rufe, deşi apartamentul familiei Mihail se află la etajul trei, diametral opus locului cu pricina.   Tragedie produsă astăzi în Buzău. O angajată a Primăriei municipiului Buzău, şef serviciu control, inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice în cadrul Direcţiei Economice Buzău, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Incidentul s-a produs astăzi, în cartierul Dorobanţi 2 din municipiul Buzău. Din primele informaţii, Vasilica Mihail a căzut de la ghena de gunoi a blocului. Impactul cu solul a fost extrem de puternic astfel că femeia şi-a pierdut viaţa. Nu se ştie clar ce s-a întâmplat, dacă buzoiencei i s-a făcut rău, dacă a căzut accidental sau dacă s-a sinucis. Varianta care se conturează, după primele verificări, este însă cea a sinuciderii. Surse apropiate anchetei spun că angajata Primăriei Buzău ar fi trecut prin mai multe episoade de depresie. În plus, soţul său ar avea probleme grave de sănătate.

Vasilica Mihail avea 50 de ani şi lucra din anul 1999 în Primăria Municipiului Buzău. Era şef serviciu control, inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice în cadrul Direcţiei Economice Buzău iar în ultima perioadă ea a fost cea care a condus Direcţia, ţinându-i locul directorului Auraş Avramescu, cît timp acesta a fost în concediu de odihnă. Iar de astăzi, Vasilica Mihail se afla în concediu de odihnă. Sursele suscitate mai afirmă că este luată serios în calcul ipoteza unei sinucideri, în plus sursele noastre afirmă că femeia nu a fost inclusă în ancheta DIICOT de la Direcţia Economică din Palatul Comunal şi nici în rapoartele Curţii de Conturi.

Unele persoane aflate la eveniment susţin că soţul femeii ar fi fost auzit spunînd că soţia lui i-a spus că se simte cam rău şi că iese să ia aer. Femeia era cunoscută ca un bun profesionist la serviciu, cu multă putere de muncă şi făcea parte dintr-o familie de oameni credincioşi, fiul ei fiind absolvent de Teologie.
Etichete: cazut |  functionara |  murit |  Primarie
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Profir
08 septembrie 2016
"I-au in calcul varianta sinuciderii"? Ziaristi de carton, neprofesionisti si cumparati politic. Gramatica Limbii Romane sa va fie mama si tata!
zgaiba
08 septembrie 2016
Domnule dragă, româneşte se scrie, totuşi, cu diacritice...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU