05 [IAN 13] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 05 ianuarie 2013

Nicolae Ene, 'Dumnezeul' primăriei buzoiene

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
14 voturi 2109 vizualizari 2 comentarii radudragut@sansanews.ro
Nicolae Ene

Directorul Direcţiei Administraţiei Publice, Nicolae Ene este, fără îndoială, cea mai importantă persoană din Primăria Buzău. El hotărăşte cine şi când are voie să intre în biroul edilului şi care sunt priorităţile ce urmează a fi aduse la cunoştinţa conducerii Palatului Comunal. De asemenea, Nicolae Ene îşi asumă, total în afara atribuţiilor de serviciu, rolul de interfaţă a instituţiei şi rezolvă, după bunul plac şi în funcţie de disponibilitatea sa, problemele cetăţenilor acestui municipiu. Ene are şi năravuri caracteristice mediului periferic, chiar suburban, pe care şi le manifestă în relaţia cu subalternii, cu presa sau cu alte categorii de colaboratori. Din când în când, acesta sună în redacţiile trusturilor de presă, cerând socoteală ziariştilor care îşi permit să relateze isprăvile domniei sale sau ale căror materiale nu sunt pe placul directorului administraţiei publice. Ca să-şi menţină imaginea de 'Dumnezeu al Primăriei', Ene ceartă jurnaliştii pe marginea unor amănunte total insignifiante apărute în articolele lor, numai de dragul de a demonstra ca este Atotputernic.  Una peste alta, Nicolae Ene se vrea a fi cel mai important om al municipalităţii buzoiene şi de foarte multe ori acest lucru îi reuşeşte. În condiţii normale, Nicolae Ene ar trebui să iasă la pensie în cel mai scurt timp. Rămâne de văzut însă, dacă Primăria Municipiului Buzău se poate lipsi de aportul unui profesionist 'desăvârşit' precum este domnia sa. Un individ care ani de-a rândul şi-a asumat şi rolul de primar, a cernut priorităţile ce urmau a fi rezolvate în funcţie de toanele sale şi a dat cu barda în stânga şi-n dreapta pentru a-şi manifesta autoritatea conferită de postul deţinut,


Voteaza articolul: bun: 13  |  slab: 1   12

Comentarii

ELENA PANŢURU
07 ianuarie 2013
Autoritatea funcţiei tale ,Ene Nicolae ţi a dat dreptul să participi prin tăinuire la infracţiuni .Ştiu filiera poliţie parchet ca şi grad de rudenie .
laurentiu
08 ianuarie 2013
se pare ca se termina si in primarie cu smecheriile. revenim cu informatii despre angajati incepand cu anul 2000.sunt dosare intocmite privind experienta , studiile, angajatorii, etc.


Ultima ora

15 mar 2018 [12:04]  SOCIAL BUZAU

Au lăsat bastonul pentru polonic

558 vizualizari Citeste tot
15 mar 2018 [11:34]  MONDEN BUZAU

Buzoianca de lângă cei mai sexy italieni

477 vizualizari Citeste tot
15 mar 2018 [11:22]  ACTUALITATE BUZAU

Vicele din Poșta Cîlnău, accident în intersecție

1341 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU