27 [MAR 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 27 martie 2019

Neder si-a dat demisia din toate functiile

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
2 voturi 1599 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Demisie din Consiliul Local Municipal Buzău. Andrei Neder, consilier ALDE și viceprimar al municipiului Buzău, a anunțat că renunță la ambele calități. Anunțul a fost făcut în deschiderea ședinței de Consiliu Local din această după amiază după care Neder a părăsit ședința, fiind aplaudat de colegii săi de partid.

Contactat telefonic, liderul ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu seful de partid al demisionarului a declarat pentru Focus Fm că gestul lui Adrian Neder este urmarea unei decizii personale în privința căreia nu s-a consultat cu partidul. 
 Demisia lui Andrei Neder din funcţia de viceprimar şi de consilier local vine însă în urma unui conflict cu primarul Constanitn Toma. Săptămâna trecută, deranjat de anumite declaraţii făcute de vicele Neder, edilul şef l-a lăsat pe acesta din urmă fără maşină de serviciu, fără secretară şi fără birou. De asemenea, Toma a anunţat săptămâna trecută că îl va lăsa pe Andrei Neder şi fără sarcinile adminsitartive. Totul a pornit de la mai multe declaraţii făcute de Andrei Neder în ultima vreme, însă punctul culminant a fost atins sătpămâna trecută când viceprimarul a vorbit despre anumite probleme care ar exista la societatea de transport în comun, mai excat Andrei Neder a spus că multe dintre autobuzele recent achiziţionate ar avea probleme tehnice.Etichete: demisia |  functiile |  Neder |  toate
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU