03 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 iunie 2019

Moment de reculegere pentru polițistul ucis în Timiș

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1242 vizualizari 0 comentarii


Poliţiştii din Buzău, asemenea colegilor lor din întreaga ţară au ţinut, luni, la prânz, un moment de reculegere în memoria colegului lor, Cristian Amariei, care a murit duminică după-amiaza împuşcat de un fugar. Timp de un minut, poliţiştii au oprit autospecialele şi au lăsat în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. La sediul IPJ Buzău, polițiștii au ieșit în fața instituției și au ținut un moment de reculegere în memoria colegului lor care a murit în misiune, în timp ce urmărea un suspect.
De asemenea, în țară, poliţiştii aflaţi în căutarea fugarului s-au oprit pe marginea şoselei pentru a onora memoria colegului lor.
Între timp, operaţiunile de căutare a suspectului continuă în tot judeţul Timiș, dar şi în judeţele din jur, fiind angrenate forţe impresionante.
Polițistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, şi-a pierdut viaţa, duminică, în timpul unei misiuni. El a fost împuşcat mortal în zona pieptului şi gâtului în timp ce încerca să prindă un fugar, pe Ionel Marcel Lepa, care era înarmat. Bărbatul a fost căutat, după ce fusese condamnat pentru tâlhărie. Când a fost depistat de polițiști, duminică, individul conducea un autoturism VW înmatriculat în județul Vrancea.

Etichete: Buzău |  Moment |  pentru |  polițistul |  reculegere |  Timiș
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU