ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6623
3.7780
21 februarie 2018 Ultimul update: 12:42
19h 44' ACTUALITATE Buzau
Joi, 01 februarie 2018

Minoră spulberată pe trecerea de pietoni

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 2854 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [19:44] 01 FEB 2018 ›

Personalul medical de pe Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău a transmis că pacienta de 15 ani are un traumatism cranian, dar este stabilă, este conștientă și i s-a făcut o parte din analize.

În ciuda aparențelor, s-a dovedit că rana de la cap nu este gravă și probabilitatea de a nu rămîne cu sechele este foarte mare.UPDATE [19:12] 01 FEB 2018 ›

Din datele puse la dispoziție de Biroul de presă al IPJ Buzău, un buzoian de 49 de ani, care conducea un autoturism nu i-a acordat prioritate minori de 15 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Adolescenta accidentată de șoferul neatent a fost ridicată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.

 
O fetiță a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de lîngă hipermarketul Fortuna din Broșteni.

Un șofer venea care venea cu viteză nu a încetinit în apropierea trecerii de pietoni, ale cărei capete, ce-i drept, nu se vedeau de mașinile parcate foarte aproape. Martorii de la fața locului spun că și acesta este unul dintre motivele este unul dintre motivele pentru care fetița a apărut brusc în fața mașinii.

 

Vom reveni!Etichete: Minoră |  pietoni |  spulberată |  trecerea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU