03 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 03 iulie 2019

Miercurea alarmelor. De ce nu sună, astăzi, sirenele

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1239 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Miercurea alarmelor. De ce nu sună, astăzi, sirenele

Exerciţiul lunar de verificare a alarmelor publice, desfăşurat de Inspecoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, a fost amânat din cauza Bacalaureatului. ”Pentru a nu crea disconfort în rândul elevilor şi profesorilor, în cursul zilei de astăzi nu vor fi verificate sirenele de alarmare publică”, a transmis IGSU.
”În contextul desfăşurării unei probe a Bacalaureatului, pentru a nu crea disconfort în rândul elevilor şi profesorilor, în cursul zilei de astăzi nu vor fi verificate sirenele de alarmare publică. Suntem alături de toţi cei care parcurg “examenul maturităţii” şi replanificam organizarea exerciţiului de alarmare a populaţiei pentru miercuri, săptămâna viitoare”, a transmis, miercuri, IGSU.
Exerciţiul ar fi trebuit să aibă loc miercuri, între orele 10.00 şi 11.00, în întreaga ţară. Miercuri are loc, însă, proba obligatorie a profilului în cadrul sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat.
Exerciţiul care are loc în prima zi de miercuri a fiecărei luni a fost anulat şi luna trecută, din cauza inundaţiilor care se înregistrau la vremea respectivă.Etichete: balacaureat |  igsu  |  sirene
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU