ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6662
4.0794
20 noiembrie 2018 Ultimul update: 18:40
08 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 08 septembrie 2018

Lovita de un val de debransari,RAM face probe la rece

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 1291 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

 Confruntată cu un val de debranșări anul acesta, și cu un viitor incert, regia de termoficare din Buzău dă startul pregătirilor pentru sezonul rece. În curând, RAM Buzău va încărca instalațiile cu apă pentru a vedea cât de pregătite sunt pentru transportul căldurii în apartamentele buzoienilor, iarna aceasta. 17 septembrie este ziua în care RAM va incepe probele la rece la instalatiile de încălzire. Odată finalizate  probele, instalațiile vor rămâne încărcate cu apă astfel încât, imediat ce vremea se va răci drastic, regia să poată deschide robinetul la căldură.

Pe de altă parte, RAM Buzău anunță că cererile de debranșare de la sistem mai pot fi depuse până pe data de 14 septembrie. După această zi, niciun doar nu va mai fi acceptat. Pe fondul incertitudinii privind prețul gigacaloriei și implicit a viitorului sistemului centralizat de încălzire la Buzău, vara aceasta sute de buzoieni au renunțat la serviciile RAM și au ales să își monteze centrale proprii. Numărul dosarelor depuse de cei care au renunțat la sistemul centralizat a fost de trei ori mai mare ca în urmă cu doi ani de pildă.

În vara acestui an, bineînțeles că s-au primit destule dosare de debranșare. Aveam 790 de dosare. Sunt mult mai multe decât acum 2 ani, acum 3 ani când aveam per total vară 250, până în 300. Ar putea să apară anumite probleme acolo unde au rămas 1-2 apartamente într-un bloc. Ar putea să intervină anumite probleme și acolo unde au rămas foarte puțini branșați la sistemul de gestionare.  I-am atenționat că nu mai suntem în stare să reparăm acea porțiune de conductă în condițiile în care ar apărea o situație delicată. O parte au luat măsurile în sensul că și-au mutat centrala respectivă, iar acolo unde nu s-a ajuns la plecarea de la sistem, o să-i alimentăm atât timp cât conductele or să facă față.", a declarat directorul RAM Buzău, Constantin Tacea, prezent la emisiunea Sens Direct de la Focus Tv. 

Etichete: debransari |  Lovita |  probe
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

15 noi 2018 [15:49]  PUBLICITATE BUZAU

(P) S.C. RECOMPLAST S.R.L., ANUNŢ DE PRESĂ PRIVIND ANGAJARE PERSONAL

S.C. RECOMPLAST S.R.L., anunţ de presă privind[...]
442 vizualizari Citeste tot
15 noi 2018 [15:48]  PUBLICITATE BUZAU

(P) S.C. RECMET S.R.L., ANUNŢ DE PRESĂ PRIVIND ANGAJARE PERSONAL

S.C. Recmet S.R.L., anunţ de[...]
485 vizualizari Citeste tot
15 noi 2018 [09:53]  MONDEN BUZAU

Dj Sava a ajuns în Bahrain

399 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU