12 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 12 iunie 2019

Buzoiencele ucise în Cipru, înmormântate departe de casă

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1307 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Livia și fiica ei, ucise de criminalul în serie din Cipru, înmormântate departe de casă

Tânăra din Buzău, Livia Bunea, și fiica sa, Elena Natalia, ucise în 2016 de un criminal în serie, vor fi înmormântate în Cipru. Cele două urmează să fie conduse pe ultimul drum joi după amiază, anunță presa locală.

Potrivit jurnaliștilor, autoritățile din districtul Nicosia au decis să acorde familiei locuri de veci în cimitirul central din zonă și să suporte toate cheltuielile de înmormântare. Joi, la funeralii, ar urma să fie prezente mai multe rude ale buzoiencei care și-a găsit sfârșitul departe de casă. Și mama tinerei va fi prezentă la înmormântare, anunță jurnaliștii din Cipru. Aceeași sursă menționează că fostul soț al buzoiencei intenționează să se adreseze Justiției, atât împotriva criminalului cât și a Poliției din Cipru, și să ceară despăgubiri morale.

Reamintim, o buzoiancă de 36 de ani și fiica sa de 8 ani au fost ucise de un criminal în serie în Cipru, în 2016. Încă de atunci, rudele au semnalat autorităților lipsa celor două., însă li s-ar fi răspuns că buzoianca și fiica sa au plecat din Cipru. În cele din urmă, în primăvara acestui an, trupurile neînsuflețite ale celor două românce au fost găsite în Cipru, pe fundul unui lac.

În ultimii ani, bărbatul acuzat de crimă ar fi ucis cel puțin 7 persoane, femei și copii de-ai lor.
Etichete: buzoianca |  Cipru |  criminal in serie  |  ucisa |  tanara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU