ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6623
3.7780
21 februarie 2018 Ultimul update: 13:01
10 [NOV 17] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 noiembrie 2017

Jale pe sosele! 3 accidente simultan,6 persoane ranite

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1304 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

 Nu mai putin de trei accidente rutiere s-au produs in acelasi timp, vineri seara, pe raza județului Buzău. Unul dintre ele a avut loc la iesirea din Buzău spre  Ploieşti, în apropierea benzinăriei Lukoil, altul în orasul  Buzău, la intersectia străzilor Triumfului cu Scânteii, iar cel de-al treilea, pe DN 2 C, între Costeşti şi Gherăseni iar 6 persoane au fost rănite, între care și un copil.

Astfel,in jurul orei 18.00, un cetatean  de 43 de ani, din Cilibia, a ajuns cu autovehiculul într-un șanț în urma coliziunii cu un alta masinal. Un conducător auto din Stâlpu care circula pe DN2, în dreptul Lukoil, la intrare în Buzău, nu a păstrat distanța suficientă față de autoturismul din față, intrând în coliziune cu o altă autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din Cilibia.

 Autoutilitara a ieșit în afara carosabilului și a rezultat accidentarea  a unui minor în vârstă de 7 ani care a fost transportat la spital.

În același timp, s-a inregistrat încă un accident în zona Gări iCFR din municipiul Buzău,unde două autovehicule s-au ciocnit, două persoane fiind rănite. S-a stabilit ca un bărbat de 29 de ani, din Mărăcineni, care se deplasa cu un autoturism pe strada Triumfului, la intersecția cu strada Scânteii, nu a acordat prioritate unui autoturism VW condus de un buzoian de 55 de ani, care circula pe drumul cu prioritate.

Ca urmare a impactului, bărbatul de 55 de ani și o pasageră, de 41 de ani, din mașina sa au fost răniți, ambii fiind transportați la spital.

Un alt accident a avut loc pe DN 2C, în afara localității Costești ,cind un un autoturism a izbit în spate un tractor care avea atașat un plug, trei persoane fiind rănite, potrivit Poliției fiind vorba despre un tânăr de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta față și despre părinții lui  pasageri pe bancheta din spate. Șoferul este un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Etichete: accidente |  persoane |  ranite |  simultan |  sosele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU