BREAKING NEWS Buzau
19h 31' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 05 februarie 2020

Intervenție dramatică. Plafonul unei ferme s-a prăbuşit peste 150 de oi

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1940 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [19:31] 05 FEB 2020 › ”La misiunea de salvare animale surprinse sub plafon prăbușit: până la acest moment au fost salvate 4 cabaline si 50 bovine. Se lucreaza pentru acces la ovine, intervenția este dificilă, fiind  nevoie de un utilaje pentru a ridict elemente de construcție grele. Se încearcă să se intre la oile blocate  cu mijloacele din dotarea pompierilor”, anunță Prefectura Buzău. 


Plafonul unei ferme s-a prăbuşit din cauza vântului puternic şi a căzut peste 150 de oi, pe care pompierii din Buzău încearcă să le salveze.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, forţe din Detaşamentul ISU Rm Sărat s-au deplasat la o fermă de animale de lângă Râmnic, unde s-a prăbuşit un plafon peste animale. Salvatorii acţionează pentru îndepărtarea acoperişului. Sunt surprinse circa 150 oi pe care pompierii încearcă să le saveze. 

Ulterior, fortele din Detasamentul de Pompieri  Rm Sarat ce intervin la ferma de animale au fost suplimentate. Se intervine în prezent pentru evacuarea animalelor din alt grajd existând pericolul prăbușirii si acestui acoperiș. 


Etichete: dramatică |  ferme |  Intervenție |  peste |  Plafonul |  prăbuşit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU